top of page

Op de beurs vind je een gereedschapskist (een ‘toolbox’) vol gereedschappen die je kunnen ondersteunen in jouw gezondzijn. 

Een grote diversiteit aan stands, waar je informatie kunt vinden en in gesprek kunt gaan met de aanbieders/professionals  en gratis workshops die een ervaring bieden in uiteenlopende methodes die jou kunnen ondersteunen in je gezondzijn.

 

Waarom Gezondzijn? En Zelfzorg?  Op deze beurs staat de individuele mens en zijn/haar gezondzijn centraal. Ieder mens is anders en er zijn veel manieren om je gezondheid te verbeteren, preventief of curatief. Wat past bij jou? Wat heb jij nodig op dit moment? Om jezelf in balans te brengen? Bewustzijn en balans zijn de kernbegrippen.  Het gaat hier niet om het bestrijden of onderdrukken van symptomen, maar om het verbeteren van je eigen balans. Leren luisteren naar je lichaam (en geest). Je kunt vaak veel meer dan je zelf denkt!

Voeding, beweging, adem, meditatie, maar ook ‘hoe organiseer ik mijn huis, mijn werk, mijn leven’, hoe verwerk ik een groot verlies.

 

We willen graag dat mensen hun eigen lichamelijke en geestelijke klachten serieus nemen en weten dat er meer aan te doen is dan een pil nemen.

 

De beurs wil laten zien hoe rijk het aanbod is in onze eigen omgeving om gezond te leven en in balans te komen. Alle beurs deelnemers zijn werkzaam in Eelde-Paterswolde.
 

We wensen je veel plezier en nieuwe inzichten!

 

Namens de organisatie:

Evelien Schipper, Martina de Lange, Evelien Broere, Anita Pieterman

 

 

 

 

Beurs  Gezondzijn en Zelfzorg 

 

Een TOOLBOX aan kennis en ervaring in Eelde/Paterswolde.

 

Kennismaken met verschillende gereedschappen en nieuwe inzichten

 

Zien, horen, proeven, voelen en vooral ERVAREN!

 

Welkom op de beurs voor gezondzijn en Zelfzorg.

 

 

 

bottom of page